0

Fish in Oil ponovo u Nišu

Beogradski instrumentalni sastav Fish in Oil posle više od dve godine i nastupa na Nišville festivalu vraća se u Niš. Prvi samostalni koncert u našem gradu održaće u petak 24. februara u klubu Feedback.

Bend jako zanimljivog zvuka ovom prilikom predstaviće publici novi, dupli, album koji nosi naziv “Tri Ključa”. Album je krajem prethodne godine objavila izdavačka kuća Metropolis records. Informacija o ceni ulaznica kao i pretprodajnim mestima biće uskoro objavljena.

Tri Ključa

 

Fish in Oil su poznati po svom crossover zvuku, kombinujući etno, free jazz, blues, surf kao i mnoge druge žanrove i uticaje. Niška publika bila je u prilici da ih vidi na Nišville jazz festivalu 2011. i 2014. godine.

Članovi grupe su: Branislav Radojković – kontrabas / električni bas, Tom Fedja Franklin – bubanj, Veljko Nikolić (Papa Nik) – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni / flauta i Bratislav Radovanović – gitara.

Uroš Kostić

Student novinarstva i muzičar. Aktivan u bendu There. dok kao novinar radi za web portal Balkanrock od 2012. godine. Kao izveštač je posećivao mnoge koncerte širom Srbije, među kojima se izdvaja izveštavanje sa Exit festivala 2013. i 2016. godine. U slobodno vreme bavi se istraživanjem bendova raznih alternativnih žanrova kao i sakupljanjem vinila, stripova i knjiga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *