0

Hornsman Coyote promoviše novi album u klubu Feedback

Jedan od najboljih domaćih reggae muzičara, Hornsman Coyote nastupiće 8. decembra u klubu Feedback. Tom prilikom Hornsman Coyote, iliti Nemanja Kojić, promovisaće svoj novi album “Severgreen”.

Hornsman Coyote - Zgubidan

Izvor: mondo.rs

Hornsman Coyote – Feedback – 8. decembar – 22h

Popularni muzičar uveliko promoviše svoj 10. album po redu, pa je tako na red došao i jug Srbije.  Njegov nastup u Feedback-u zakazan je za 22 časa, a publiku će prvo zabavljati Mladen Rašić, popularniji kao DJ Rashafaray. Nakon svirke u Nišu, Hornsman Coyote nastupiće i u Leskovcu i Vranju.

Hornsman Coyote je jedan od najaktivnijih muzičara na domaćoj sceni. Kroz razne bendove, od kojih se svakako izdvaja legendarni Eyesburn, kao i jako uspešnu solo karijeru on više od dvadeset godina širi rege muziku na ovim prostorima. Kvalitet ovog muzičara prepoznale su i mnoga svetska imena među kojima se svakako izdvaja saradnja sa legendarnim Lijem “Scratch” Perijem. 

Hornsman Coyote - Zgubidan

Izvor: mjuznews.com

Poslednji put kada je niška publika mogla da uživa u njegovoj muzici, bilo je 11. februara kada je, takođe u Feedback-u, nastupio povodom rođendana Boba Marlija.

Prodaja ulaznica

Ulaznice su u pretprodaji od petka, 17.novembra po ceni od 500 dinara u muzičkim radnjama CD Sound  i Energy music shop.
Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 600 dinara.

Nikola Đukić

Nikola Đukić

Diplomirani žurnalista i master komunikolog. Pored novinarstva bavi se marketingom, pisanjem scenarija, snimanjem dokumentarnih filmova, muzikom. Od 2017. godine postaje jedan od osnivača NVO "Zgubidan - Centar za osnaživanje urbane kulture" i portala "Zgubidan.rs"

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *