0

Hrvatski bend M.O.R.T. dolazi u Niš

Hrvatski pank-bluz bend M.O.R.T.  krenuo je na turneju po regionu, a Niš je, naravno, jedna od stanica “M.O.R.T. karavana”. Koncert je zakazan za 29. oktobar, od 21 čas u klubu Feedback, kada ćete moći bolje da upoznate Johna, Zvrka, Mileta i Kikosa. Između ostalog, saznaćete zašto je njihov album “Odjel za žešće” proglašen albumom godine.

Svoju karijeru M.O.R.T. gradio je polako, pobedama na RockOff-u, Demofestu u Banja Luci, trećem mestu na WHF-u. Godine 2013. snimaju svoj prvi demo album pod nazivom “Vrhunsko dno”. Sve ovo bila je uvertira za 2014. godinu i album “Odjel za žešće”, kojim su skrenuli pažnju na svoj rad. Sledeće godine bivaju nominovani za Porin, u kategoriji novih izvođača.

M.O.R.T - Zgubidan

Izvor: Facebook stranica M.O.R.T.

M.O.R.T. je 2016. godine objavio svoj poslednji album “Tužna kocka”. Između svih ovih dešavanja oni stalno putuju i sviraju. Za sebe kažu da su bend koji živi na turnejama. Nova turneja je počela, i sa velikim iščekivanjem čekamo 29. oktobar i njihov nastup u Feedback-u.

Prodaja ulaznica

Za M.O.R.T. se misli da su beskompromisni autorski pank-bluz bend, koji karakteriše živa svirka i žestoki zvuk, tako da je zagarantovan odličan provod 29. oktobra. Što se prodaje karata tiče, još uvek nema zvaničnih informacija, ali na facebook stranici Feedback-a bićete blagovremeno obavešteni.

Nikola Đukić

Nikola Đukić

Diplomirani žurnalista i master komunikolog. Pored novinarstva bavi se marketingom, pisanjem scenarija, snimanjem dokumentarnih filmova, muzikom. Od 2017. godine postaje jedan od osnivača NVO "Zgubidan - Centar za osnaživanje urbane kulture" i portala "Zgubidan.rs"

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *