0

“Tango Emotions” u Simfonijskom orkestru

U sali Niškog simfonijskog orkestra će se 9. maja od 20 časova održati koncert Tango Emotions na kome će nastupiti sastav Solisti di Sud.

Solisti di Sud čine Jovan Bogosavljević – violina, Bojan Mladenović – harmonika, Petar Mladenović – klavir, Vladan Karadžov – kontrabas i Bojan Videnović – kahon, trombon i glas. Svi članovi benda su školovani muzičari, a uporedo sa nastupanjem svi rade kao profesori u Muzičkoj školi i na Fakultetu umetnosti u Nišu. Njihov repertoar se sastoji od kompozicija Astora Pjacole, dela klasičnog muzičkog repertoara sa originalnim aranžmanima, kao i svoje autorske muzike. Ljubitelji tango muzike će te večeri imati prilike da uživaju u delima argentinskih kompozitora Astora Pjacole i Huana Karlosa Kobijana.

Tango emotions

„Tango Emotions je, slobodno se može reći, muzički spektakl! Sjajni izvođači koji će nam 9. maja pokazati svoj talenat. Ko može odoleti zvucima violine, harmonike, klavira, kontrabasa, kahona, trombona i vrhunskog glasa? Dakle, pozivam naše Nišlije i ostale ljubitelje kvalitetne muzike da dodju u Niški simfonijski orkestar 9. maja i da prisustvuju nečemu jedinstvenom! Solisti sa juga samo za vas – Solisti di Sud!“ – poručuje našim čitaocima Marijana Vitas, portparolka Studentskog kulturnog centra u Nišu.

Ulaznice za ovaj koncert se mogu nabaviti u turističkoj agenciji Travego, Koste Stamenkovića 5 po ceni od 400 dinara. Za sve studente je uz indeks obezbeđen popust, te oni svoju kartu mogu nabaviti po ceni od 250 dinara. Koncert organizuju Studentski kulturni centar Niš i Niški kulturni centar.

zgubidan

zgubidan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *